BIPBIP

Prezes Zarządu Spółki Szpitala Miejskiego im. Jana Garduły w Świnoujściu sp. z o.o z siedzibą w Świnoujściu ul. Mieszka I 7 ogłasza nabór na stanowisko kierownika działu techniczno - gospodarczego

Wymiar czasu pracy: 1/1 etat

Określenie wymagań związanych ze stanowiskiem:

• I. Wymagania konieczne

O stanowisko mogą ubiegać się osoby które:

1. posiadają wykształcenie wyższe (pożądane budowlane lub techniczne) i jednocześnie 2 letni staż pracy lub wykształcenie średnie (pożądane budowlane lub techniczne) i 4 letni staż pracy,
  2. posiadają doświadczenie w zakresie pracy na stanowisku kierowniczym związanym z obsługą infrastruktury firmy,
  3. mają pełną zdolność do czynności prawnych oraz korzystają z pełni praw publicznych,
  4. cieszą się nieposzlakowaną opinią.
  1. Wymagania dodatkowe:
  1. umiejętność planowana i organizacji pracy, kierowania zespołem pracowniczym,
  2. umiejętność samodzielnej pracy,
  3. odpowiedzialność, komunikatywność, dyspozycyjność, kreatywność, wysoka kultura osobista,
  4. znajomość regulacji prawnych w zakresie odpowiadającym profilowi Spółki (w tym prawa budowlanego),
  5. biegła obsługa komputera i urządzeń biurowych (w tym obsługa arkusza kalkulacyjnego).
  1. Zakres podstawowych zadań wykonywanych na stanowisku:
  1. nadzór nad organizowaniem i realizowaniem działań zapewniających właściwy stan sanitarno- techniczny obiektów Spółki,
  2. nadzór nad prowadzeniem spraw związanych z kompleksowym zarządzaniem sprzętem i aparaturą medyczną Spółki, w tym prowadzeniem spraw dotyczących serwisowania przeglądów technicznych, prowadzeniem ewidencji sprzętu i aparatury medycznej stanowiącej wyposażenie Spółki,
  3. nadzór nad prowadzeniem ewidencji środków trwałych i pozostałego wyposażenia Spółki,
  4. zapewnienie prawidłowej eksploatacji nieruchomości i obiektów podmiotu leczniczego poprzez przeprowadzanie okresowych przeglądów, przygotowywanie planów i zakresów remontów oraz ich nadzorowanie, nadzór nad naprawami i drobnymi remontami wykonywanymi przez pracowników,
  5. nadzór nad prowadzeniem spraw w zakresie zaopatrzenia w gazy medyczne, wodę, energię elektryczną i cieplną, ścisły nadzór i utrzymywanie w należytym stanie technicznym instalacji wodno-kanalizacyjnej, wentylacji i klimatyzacji, instalacji elektrycznej i cieplnej,
  6. nadzór nad organizowaniem warunków pobytowych pacjentów w szpitalu zgodnie z zapotrzebowaniem oddziałów szpitalnych, w tym organizacją dostaw i praniem bielizny, organizacją żywienia pacjentów,
  7. koordynowanie i prowadzenie nadzoru nad procesem zaopatrzenia,
  8. nadzór nad utrzymywaniem czystości i porządku na terenie i w obiektach Spółki oraz nad zapewnieniem w obiektach szpitalnych wymaganych warunków sanitarno - epidemiologicznych,
  9. nadzór nad systemem informatycznym oraz zapewnieniem sprawnej łączności telefonicznej,
  10. nadzór nad organizowaniem i koordynacją transportu sanitarnego,
  11. nadzór nad prowadzeniem gospodarki odpadami,
  12. nadzór nad prowadzeniem spraw związanych z wynajmem lub dzierżawą pomieszczeń,
  13. dokonywanie opisu przedmiotu zamówienia dla potrzeb zamówień publicznych,
  14. prowadzenie spraw w zakresie ubezpieczenia mienia, odpowiedzialności cywilnej i od zdarzeń medycznych.
  1. Wymagane dokumenty:
  1. list motywacyjny i życiorys (CV),
  2. kopie dokumentów potwierdzających kwalifikacje zawodowe,
  3. kopie dokumentów potwierdzających staż pracy (świadectwa pracy, zaświadczenia),
  4. oświadczenie o posiadaniu pełnej zdolności do czynności prawnych i korzystaniu z pełni praw publicznych,
  5. oświadczenie kandydata o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji.

Kandydaci, których oferty spełnią wymagania formalne i zostaną złożone w wyznaczonym terminie, będą zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną.

1. Termin i miejsce składania dokumentów:

Dokumenty należy składać w zamkniętej kopercie opisanej: NABÓR NA STANOWISO KIEROWNIKA DZIAŁU TECHNICZNO - GOSPODARCZEGO W SZPITALU MIEJSKIM IM. JANA GARDUŁY W ŚWINOUJŚCIU SP. Z O.O. - osobiście lub listem poleconym do dnia 14.09.2018r. w Szpitalu Miejskim im. Jana Garduły w Świnoujściu sp. z o.o. przy ul. Mieszka I 7 , Sekretariat pok. 2010 w godzinach od 7.30 - do 15.00 (liczy się data wpływu do Szpitala).

Dodatkowe informacje można uzyskać pod nr telefonu: 91 3267345.