BIP

ZESTAW I

  • Śniadanie: bułka graham, masło, szynka drobiowa, herbata, jabłko
  • Drugie śniadanie: jogurt, biszkopty
  • Obiad: krupnik, cielęcina duszona w jarzynach, ziemniaki, kompot z jabłek
  • Podwieczorek kanapka z dżemem, sok jabłkowy rozcieńczony wodą
  • Kolacja: pieczywo, masło, ser żółty, kisiel 

 

ZESTAW II

  • Śniadanie: pieczywo białe, twarożek, banan, herbata
  • Drugie śniadanie: płatki kukurydziane z mlekiem
  • Obiad: rosół z kurczaka, makaron, mięso z piersi kurczaka, marchewka gotowana, ziemniaki
  • Podwieczorek: sok marchwiowo-jabłkowy domowy, ciasto drożdżowe
  • Kolacja: kasza gryczana z masłem, ryba duszona

 

ZESTAW III

  • Śniadanie: pieczywo mieszane, ser topiony, jabłko, herbata
  • Drugie śniadanie: budyń
  • Obiad: zupa pomidorowa z ryżem, pierogi ruskie
  • Podwieczorek: bułka maślana, pieczone jabłko
  • Kolacja: pieczywo mieszane, masło, pasta z jajka z zieloną pietruszką, herbata